top of page

Privacy statement

Wat?

Wij ontvangen, verzamelen en bewaren alle informatie die u op onze website invoert of op een andere manier aan ons verstrekt. Daarnaast verzamelen we het internetprotocoladres (IP-adres) dat wordt gebruikt om uw computer met internet te verbinden; Log in; e-mailadres; wachtwoord; computer- en verbindingsinformatie en aankoopgeschiedenis. We kunnen softwaretools gebruiken om sessie-informatie te meten en te verzamelen, inclusief paginaresponstijden, duur van bezoeken aan bepaalde pagina's, informatie over pagina-interactie en methoden die worden gebruikt om de pagina te verlaten. We verzamelen ook persoonlijk identificeerbare informatie (waaronder naam, e-mailadres, wachtwoord, communicatie); betalingsgegevens (inclusief creditcardgegevens), opmerkingen, feedback, productrecensies, aanbevelingen en persoonlijk profiel.

 

Hoe?

Wanneer u een aankoop op onze website doet, verzamelen wij als onderdeel van het proces de persoonlijke informatie die u ons verstrekt, zoals uw naam, adres en e-mailadres. Uw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt voor de specifieke hierboven genoemde redenen.

 

Waarom?

Wij verzamelen dergelijke niet-persoonlijke en persoonlijke gegevens voor de volgende doeleinden: Om onze Gebruikers voortdurende klantenondersteuning en technische ondersteuning te bieden; Om contact op te kunnen nemen met onze Bezoekers en Gebruikers met algemene of gepersonaliseerde servicegerelateerde mededelingen en promotionele berichten;

Om geaggregeerde statistische gegevens en andere geaggregeerde en/of afgeleide niet-persoonlijke informatie te creëren, die wij of onze zakenpartners kunnen gebruiken om onze respectieve diensten te leveren en te verbeteren;

Om te voldoen aan alle toepasselijke wet- en regelgeving.

 

Hoe bewaren wij uw de persoonlijke gegevens?

Ons bedrijf wordt gehost op het Wix.com-platform. Wix.com biedt ons het online platform waarmee we onze producten en diensten aan u kunnen verkopen. Uw gegevens kunnen worden opgeslagen via de gegevensopslag, databases en de algemene Wix.com-applicaties van Wix.com. Ze slaan uw gegevens op beveiligde servers achter een firewall op.

 

Alle directe betalingsgateways die door Wix.com worden aangeboden en door ons bedrijf worden gebruikt, voldoen aan de normen die zijn vastgesteld door PCI-DSS zoals beheerd door de PCI Security Standards Council, een gezamenlijke inspanning van merken als Visa, MasterCard, American Express en Discover. PCI-DSS-vereisten helpen de veilige verwerking van creditcardgegevens door onze winkel en zijn dienstverleners te garanderen.

 

Hoe communiceren wij?

We kunnen contact met u opnemen om u op de hoogte te stellen over uw account, om problemen met uw account op te lossen, om een geschil op te lossen, om verschuldigde vergoedingen of gelden te innen, om uw mening te peilen via enquêtes of vragenlijsten, om updates over ons bedrijf te sturen, of indien anderszins noodzakelijk om contact met u op te nemen om onze Gebruikersovereenkomst, toepasselijke nationale wetgeving en eventuele overeenkomsten die wij met u hebben, af te dwingen. Voor deze doeleinden kunnen wij contact met u opnemen via e-mail, telefoon, sms-berichten en post

 

Cookies

Wij gebruikt cookies om de volgende redenen

Om onze een geweldige ervaring te bieden.

Om onze geregistreerde leden te identificeren (gebruikers die zich op onze site hebben geregistreerd).

Om de prestaties, werking en effectiviteit van het Wix-platform te monitoren en analyseren.

Om ervoor te zorgen dat ons platform veilig en veilig te gebruiken is.

 

Toestemming intrekken?

Als u niet wilt dat wij uw gegevens meer verwerken, neem dan contact met ons op via hello@lizgroen.nl

 

Wij behouden ons het recht voor om dit privacybeleid op elk moment te wijzigen, dus bekijk het regelmatig. Wijzigingen en verduidelijkingen worden onmiddellijk van kracht zodra ze op de website worden geplaatst. Als we materiële wijzigingen aanbrengen in dit beleid, zullen we u hier laten weten dat het is bijgewerkt, zodat u op de hoogte bent van welke informatie we verzamelen, hoe we deze gebruiken en onder welke omstandigheden we, indien van toepassing, deze gebruiken en/of openbaar maken. 

bottom of page