top of page

TEMPLOUX :
de grootste brocante van België!

Nu 2 opstapplekken: Den Haag en Breda!

Temploux, de grootste brocante van België. Een rondje over deze markt is 6 km en dat is nog exclusief de zij straten. Dit kleine dorp wordt 1x per jaar, voor de duur van een weekend, omgetoverd tot een antiek/vintage/tweedehands walhalla en ik kan je vertellen; zoiets als Temploux moét je een keer hebben meegemaakt.

 

Wat het leuke is aan Temploux is dat het schatzoeken is tussen de schatten. Het is namelijk geen rommelmarkt en dat betekent dat er HEEL VEEL moois te vinden en te zien is. Zo kocht ik er hele diverse objecten van kokeshi dolls tot art deco keramiek, palmbomen van Murano, limited Barbapapa’s en Disney vintage. 

 

Dit jaar ga ik ook maar niet alleen want jij kan met me mee! Op zaterdag 17 augustus vertrekken we met een busje en een  professionele chauffeur naar Temploux. Op de heenweg stoom ik je helemaal klaar. Ik vertel je o.a. hoe de markt in elkaar zit, hoe je het beste op jacht kunt gaan, aandachtspunten wanneer je iets geweldigs ziet en hoe je kwaliteit kunt herkennen.

 

Eenmaal in Temploux heb je circa 10 uur de tijd om zelfstandig rond te scharrelen over deze enorme markt. Gedurende die tijd ben ik uiteraard beschikbaar voor hulp, advies en om al je vragen te beantwoorden. Je kunt op je gemakje rondlopen, en hapje eten en heb je iets moois gevonden maar slaat de twijfel toe? Dan ben ik je hulplijn!

 

Om 20.00 stappen we (met onze aanwinsten!) weer terug in de bus.

Wil je hierbij zijn? Er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor deze tour. 

Ga met mij mee op dagtrip!

Dit jaar organiseer ik voor de aller eerste keer een reis (voor een beperkt gezelschap) naar de brocante van Temploux en goed nieuws…. Want jij kan met mij mee! Tijdens de heenreis stoom ik je helemaal klaar voor de grootste Brocante van België. Ik leer je al mijn tips, tricks en ervaringen zodat jij als een pro-schatjager Temploux kan gaan verkennen. Tijdens de markt ben ik beschikbaar voor al je vragen, voor advies en schatjacht-hulp.

Voor vertrek ontvang je van mij al wat huiswerk want goed voorbereid is het halve werk!

En tijdens de heenreis vertel ik je nog veel meer zoals:

Waar let je tijdens een koop op? Hoe herken je kwaliteit?

Hoe te focussen op een zon grote markt als deze?

En waar let je op als glas koopt? Of porselein? Of hout?

Wat je wilt weten:

Temploux2022_LizGroen-28.jpg
Temploux2022_LizGroen-21.jpg

 

 • De reis is op zaterdag 17 augustus 2024.
   

 • We vertrekken om circa 06.00 uur vanuit Den Haag en rond 07.00 vanaf Shell Hazeldonk Breda.
   

 • Terug zijn we om circa 22.15 bij Shell Hazeldonk Breda en om 23.15 uur weer terug zijn in Den Haag.
   

 • Qua vertrekpunt kun je dus kiezen uit P+R Uithof op de Jaap Edenweg in Den Haag of tankstation Shell, A16 Breda, Hazeldonk 5002.
   

 • We reizen met een luxe minibus met chauffeur van touringcar organisatie Nooteboom Tours met ruimte om je aankopen mee terug naar Nederland te kunnen nemen
   

 • Voor vertrek ontvang je van mij uitgebreide instructies om zo goed mogelijk voorbereid op pad te gaan
   

 • Tijdens de busreis richting Temploux vertel ik je al mijn tips, trucs en ervaringen rondom Temploux . Ook loop ik uitgebreid de markt met je door zodat je deze dag volop kunt genieten.
   

 • In Temploux heb je circa 10 uur de tijd om zelfstandig rond te slenteren en op zoek te gaan naar de mooiste schatten. Tijdens deze dag ben ik uiteraard beschikbaar voor al je vragen en voor advies.

Koop nu

Ticket Temploux

€ 195

195

Een ticket voor de reis op zaterdag 17 augustus 2024 naar de grootste Brocante van België: Temploux. Onder begeleiding van antiek- en vintagehandelaar Liz Groen verken je deze inspirerende markt.

De reis is op zaterdag 17 augustus 2024

Tijdsduur: circa 06.00 tot 23.15 uur

Opstapplekken: P+R Uithof Den Haag of Shell Hazeldonk Breda

Krijg tips, tricks, instructies en advies van Liz Groen

Circa 10 uur slentertijd in Temploux

Voordeligst

Dubbel ticket Temploux

€ 350

350

Twee tickets voor de reis op zaterdag 17 augustus 2024 naar de grootste brocante van België: Temploux! Ga je samen met een vriend(in) dan bespaar je met dit dubbele ticket €40!

Krijg €40 korting bij aankoop van dit dubbele ticket

Zaterdag 17 augustus 2024 van circa 06.00 tot 23.15

Opstapplekken: P+R Uithof Den Haag of Shell Hazeldonk Breda

Krijg tips, tricks, instructies en advies van Liz Groen

Circa 10 uur slentertijd in Temploux

Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar dus wees er snel bij!

Good to know:

 • Er zit geen toilet in de bus, uiteraard maken we onderweg wel een sanitaire stop

 • Maximaal aantal deelnemers is 28 personen

 • Tijdens de markt lopen we niet als groep rond maar zelfstandig. Zo kun je op eigen tempo de markt verkennen en zelf bepalen waar je naartoe wilt. We houden contact via een groepsapp.

Is dit wat voor mij?

Als je van mooie tweedehands, antieke of vintage spullen houdt, dan is deze markt écht leuk om te bezoeken. Of je nou van plan bent om iets te kopen of alleen te kijken dat maakt eigenlijk niet uit. Het is sowieso al super inspirerend en leerzaam om hier rond te lopen.

Want er is zoveel moois, leuks, aparts en bijzonders te zien. Je kan hier als liefhebber of als handelaar naar toe want hou je van schatzoeken? Dan ben je in Temploux op de juiste plek!

Balen, ik kan niet...

Ga dan mee op de dagtrip naar Lille! Dit de grootste brocante van Europa met maar liefst 1200 marktkramen! De tour is op zaterdag 14 september en de kaartverkoop is nét gestart!

Wanneer je een ticket koopt ga je automatisch akkoord met de volgende voorwaarden:

 • De reis kan alleen door gaan wanneer er minimaal 15 kaarten verkocht zijn.

 • Ben je niet op tijd aanwezig? We vertrekken op tijd en je krijgt helaas geen geld terug.

 • Vanuit Temploux vertrekken we om 20.00 uur. Ook hier dien je op tijd aanwezig te zijn anders is het terug vervoer voor eigen rekening.

 • Annuleren voor 1 augustus 2024: je krijgt 50% voor het aankoopbedrag terug.

 • Annuleren na 1 augustus 2024: geen geld terug.

 • Beschadig je iets in, om of aan de bus dan is dit voor eigen rekening.

 • Tijdens de busreis dien je te houden aan de regels en voorschriften van Nooteboom tours omtrent veiligheid, hygiëne en gedragsregels.

bottom of page